Sunday, November 9, 2008

Call the SWOT!

Jostain syystä Adelaidessa kotibileet ovat ainakin vaihtarien keskuudessa kovin suosittuja, ja kaikkien kotibileiden esikuvana on Jefcot Streetin kotibileet. Talo sijaitsee kaupungin pohjoispuolella, ja siellä on nyt syksyn aikana ollut ainakin kahdet valtavat teemabileet. Perjantaina talon asukkaat(joista en tunne ketään…) pitivät läksiäisbileensä teemalla ”Something starting with the letter F”. Itse päätin pukeutua suomalaiseksi vaihto-oppilaaksi, melkoista panostusta multa :) Paikalla oli liioittelematta 150 ihmistä, iso olohuone oli valjastettu tanssilattiaksi DJ:n, diskovalojen ja savukoneen avustuksella. Ja kaiken lisäksi DJ oli parempi kuin baarien vastaavat keskimäärin. Nice!


Katso tarkkaan viimeistä kuvaa. Aivan nerokasta teeman soveltamista!

Lauantaiaamulla piti kuitenkin herätä aikaisin, koska aamupäivällä oli Adelaiden suuri jouluparaati(Christmas Pageant). Käytännössä tämä tarkoitti tuhansia ja tuhansia ihmisiä keskustassa katsomassa kaupungin läpi kulkevaa lava- ja bändikulkuetta. Lavoista monellakaan ei ollut juuri mitään tekemistä joulun kanssa, mutta mukana oli niinkin hellyttäviä teemoja kuin Pieni merenneito sekä lohikäärme Puff. Joukossa oli myös ihmeen paljon säkkipilliyhtyeitä, ilmeisesti siirtolaisperinteet näkyvät siltä(kin) osin vielä vahvasti. Viimeisenä oli tietysti joulupukin lava, jolloin lapset menivät aivan sekaisin. Kaiken kaikkiaan on tosi outoa nähdä täällä joulukoristeita keskellä kesää. Ja tuntuu että niitä jopa enemmän kuin Suomessa, vaikka jouluun on vielä tovi aikaa.






Sunnuntain kävimme kavereiden kanssa piknikillä Mount Loftylla, joka on Adelaiden korkein kohta. Näkymät itse huipulta olivat hienot, oivalsin kuinka älyttömän litteä kaupunki on muuten. Muutenkin leppoisa iltapäivä. Päädyimme Mathiaksen kanssa vielä lopulta pelaamaan jalkapalloa muutaman täkäläisen lapsen ja heidän isiensä kanssa. Ja kyllä, Team Scandinavia vei voiton suvereenein ottein!

Tänään alkoi SWOT-viikko, eli tentteihin valmistautumisviikko. Lauantaina – kyllä, meillä on lauantaisin tenttejä – on tilastomatikan tentti, sen jälkeen puolentoista viikon aikana loput kolme. Eli melkoinen loppurutistus tässä pitänee ottaa.


5 comments:

Anonymous said...

Ehkä hiukan hieno Late Lammas!!

Kai se kulkuekin oli ihan jees, mutta kuka siitä jaksaa innostua :)

Jyri said...

Kyseessä ei tosiaankaa ole Late Lammas vaan Shawn, eniten maailmaa nähnyt lammas ikinä!

Anna said...

Julparaden måst har kännas konstig i sommarvärmen som du ren sa! Verkar vara stämnngsfullt iallafall =)

Anonymous said...

Shawn the Sheep = Late Lammas. Tosin, voit kysyä Oonalta, että kumpi tuo on...

Jyri said...

Pahus, en tosiaan tiennyt Late Lampaan kansinvälistä aliasta! My bad...